Intelligentieonderzoek

Intelligentieonderzoek

Wilt u als school een intelligentie onderzoek laten uitvoeren bij een leerling, dan kunt u bij Praktijk ABC uit diverse mogelijkheden kiezen:

  • * Een compleet intelligentie onderzoek: inclusief intakegesprek met ouders, informatievergaring bij school en/of andere instanties, uitvoering van het onderzoek, uitgebreid onderzoeksverslag (met observatie, testresultaten, analyse intelligentieprofiel, conclusie en eventueel indicatie voor schoolniveau vervolgonderwijs) en adviesgesprek met ouders/school.
  • * Een beperkt intelligentie onderzoek: uitvoering van het onderzoek, testresultaten (IQ-scores) mailen naar ouders/school. (Deze optie kan bijvoorbeeld gekozen worden als er een vermoeden is van hoogbegaafdheid bij een leerling en ouders/school enkel de IQ-scores willen weten).
  •  

Uiteraard kan het intelligentie onderzoek uitgebreid worden met andere testen (denk aan sociaal-emotionele testen, concentratie- en geheugenonderzoek). De afname van het onderzoek en het adviesgesprek kan zowel bij Praktijk ABC als op school plaatsvinden.

Meer weten:

Wilt u meer weten over de afname van een intelligentie onderzoek? Of wilt u een offerte op maat aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u vaker gebruik maken van de diensten van Praktijk ABC, denk dan aan onze ‘Strippenkaart’.